onsdag 20. august 2008

Odds på McCain

Norske medier har allerede mer eller mindre gitt seieren i høstens presidentvalg til Barack Obama.

Nå er kanskje virkeligheten i ferd med å innhente de norske mediene, og en meningsmåling viser at McCain nå leder over rivalen.

Da er det kanskje noe å tenke på at unibet.com gir 2.65 i odds på McCain som vinner av presidentvalget...

1 kommentar:

Anonym sa...

McCain kommer til å vinne dette valget med ganske knapp margin, rett og slett fordi Obama Hussein Barack ikke kan holde sin fortid skjult lenge nok til å overbevise det amerikanske folkedypet om at han er et troverdig president-emne. Og så får man nå ellers si hva man vil om McCain... De store medie-kanalene (utenom Fox News) har forlengst tatt Obamas parti (slik de gjorde med Bill Clinton), og gjør alt de kan for å hjelpe ham til å vinne valget. 85-90% av alle amerikanske journalister stemmer jo på demokratene! Hadde eksempelvis Huckabee blitt tatt med buksene nede slik Edwards ble, så hadde de godtet seg i ukevis og prøvd å implisere McCain i samme selskapet. At norske medier og det norske politiske "establishment" har sin favoritt er selvsagt helt legitimt, men mediadekningen av dette valget har forlengst glidd over fra rapportering av nyheter til instruksjon og ønsketenkning.
En norsk parallell er norske medias forhold til Frp. Men det er det amerikanske folket som skal avgi stemme, og dette inkluderer også de "røde" statene i det den liberale eliten kaller "the flyover land", altså stater i midt-vesten der republikanere er i politisk flertall. Dette vil sannsynligvis resultere i en knapp republikansk seier. Hillary Clinton derimot, hadde nok slått McCain relativt klart....

Mvh

Jarier
Hamar